www.PytlakuvRaj.cz

FOR FISHING - dojmy

Jelikož poslední rok a půl všechen můj volný čas "sežere" rybaření a věci okolo, nemohl jsem na tomto rybářském festivalu chybět.

Teď něco málo mých dojmů:

První co mohu pochválit bylo parkoviště, pořadatelé pěkně řadili auto za autem a výstaviště v Letňanech je zvyklé a stavěné na mnohem větší nával. I cena byla příznivá, protože si myslím, že 50 Kč za parkování na celý den je lidovka.

Ani vstupné nebylo přemrštěné. 150 Kč by se mi jistě dávat nechtělo, ale jeli jsme ve dvou a jako většina  návštěvníků jsem v mé MO dostal voucher a za tuto cenu dostal vstupenky dvě. Ještě výhodnější vstup měli čtenáři časopisu Rybářství. Ti se tam dostali jen za 4 "pětky".

Bohužel není času nazbyt a museli jsme jet v sobotu kdy se očekávala největší návštěva. To se taky potvrdilo a na příští ročník doporučuji jet ve všední den dopoledne (určitě si vše lépe prohlídnete, nemusíte se prodírat mezi davem lidí a u vystavovatelů můžete déle poklábosit).

Další za co bych chtěl pořadatele pochválit bylo zastoupení vystavovatelů a značek. Každý si myslím vybral ten svůj šálek kávy. A dobrý nápad byly i zajímavé přednášky. Kvůli časové tísni jsem bohužel žádnou nenavštívil.

Jediné co bych vytknul bylo občerstvení. Na akci tohoto druhu bych čekal více rybích specialit a ne že v bistru "u splavu" nebo jak se to jmenovalo (bohužel jsem si název nezapamatoval) nenajdu ani jedno rybí jídlo. Snad příště.

A co mi FOR FISHING dal?

Mně osobně nové pouzdro na ty moje klacky. Udělal jsem si radost a proutky to určitě taky ocení. Do teď jsem je tahal jak koťata a nebylo to ono.

A obchůdku další kontakty na nové dodavatele, takže se můžete těšit na rozšíření sortimentu. Chtěl bych se letos zaměřit hlavně na lehčí rybařinu jako je feeder, plavačka a přívlač.

Petru zdar

-MK-

 

 

Průměrná známka: žádná

Komentář ke článku (0)

Anketa:Jak se vám FOR FISHING líbil
A) nic moc 0%
B) šlo to 0%
C) jsou lepší výstavy 0%
D) super 100%
Hlasovalo 1 čtenářů.
Kontakt

 

Rybářské potřeby Pytlákův Ráj

Čapkova 803

517 21   Týniště nad Orlicí

www.PytlakuvRaj.cz

tel.: 774 87 20 47

e-mail: martin.kout@pytlakuvraj.cz